Selecteer een pagina

BFG Services verzorgt uw bestrating Tiel

De bestrating is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw woning. Een strak aangelegde oprit of een verzorgd terras geven een goede eerste indruk. Vertrouw daarom uw bestrating Tiel toe aan BFG Services.

Al ruim 10 jaar leg ik bestrating aan in Tiel en omgeving. Wilt u de oprit graag opnieuw bestraten? Of wilt u graag dat uw terras er weer netjes bij ligt? Ik help u graag bij uw bestrating in Tiel en omgeving.
Voor een goede bestrating zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Welke tegels zijn geschikt voor uw wensen? Hoe zit het met de afwatering? En in welk verband kunnen de tegels het best gelegd worden? U hoeft zich hierover geen zorgen te maken!

Bestrating Tiel voor terras

Het terras geeft sfeer aan uw tuin. Daarom begint de bestrating van uw nieuwe terras al bij de keuze van de tegels. Kiest u voor natuursteen, keramisch of toch beton? De uiteindelijke keuze is afhankelijk van uw wensen, uw beoogde gebruik en uw budget. En daarna leg ik uw bestrating in het door u gewenste legverband.

Bestrating Tiel voor oprit

Aan een oprit worden andere eisen gesteld. In principe worden voor bestrating van een oprit klinkers gebruikt. Klinkers zijn namelijk sterker en kunnen meer gewicht dragen. Maar voordat de klinkers kunnen worden gelegd, moet eerst de ondergrond goed worden voorbereid. Ik heb ruime ervaring met bestrating in Tiel en omgeving, dus u kunt er op vertrouwen dat uw oprit er strak uit komt te zien én er strak uit blijft zien.

Voorbeelden van bestrating Tiel

Bent u benieuwd naar voorbeelden van mijn werk? Of wilt u nog wat inspiratie op doen voor uw nieuwe oprit of terras? Bekijk voorbeelden van mijn werk. Of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Bestrating Tiel